Sopimusehdot

Maksutavat

Checkout maksutapavalikoima

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Checkout - Oma maksutapa kaikille

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Checkout Finland tarjoaa myös mahdollisuuden maksaa tilisiirtolomakkeella.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay, Masterpass ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Tarkemmat tiedot mobiilimaksutavoista löydätte täältä.

Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Checkoutin kautta tarjoavat OP, Collector, Jousto ja Mash (ent. Euroloan). Collector tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

Tarkemmat tiedot lasku- ja osamaksupalveluista löydätte täältä.

Toimitustavat

Toimitamme tilaukset asiakkaillemme käyttämällä Postin toimituspalveluita. Valittavana ovat toimitus Postin lähimpään noutopisteeseen, tai Postin Kotipakettina suoraan kotiovelle.

Käsitellyt tilaukset voidaan myös noutaa Hyvinkään varastoltamme. Noudon ajankohtaa voi tiedustella heti tilauksen luonnin jälkeen. Otamme yhteyttä noudon ajankohdan sopimiseksi muutoin heti kun olemme käsitelleet tilauksen.

Toimitusaika

Tilauksien toimitusaika on keskimäärin noin 1-2 arkipäivää.

Ruuhka-aikoina toimitusaika voi olla hieman pidempi. Jos haluat tiedustella meiltä ennakkoon toimitusaikaa, voit ottaa meihin yhteyttä, niin annamme sinulle melko tarkan senhetkisen arvion toimitusajasta.

Toimitushinnat

Kaikki kuluttaja-asiakkaidemme tilaukset toimitetaan kiinteällä toimitushinnalla, joka on Postipaketille lähimpään noutopisteeseen 6,90 tai 7,50 euroa riippuen tilauksen sisällöstä. Vastaavasti Postin Kotipaketin hinta on 9,90 tai 10,70 euroa tilauksen sisällöstä riippuen.

Vaihto- ja palautusoikeus

Sinulla on kuluttajana oikeus peruuttaa tilaus neljäntoista (14) päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Peruuttamisilmoituksesta sinulla on neljätoista (14) päivää aikaa palauttaa moitteettomassa kunnossa olevat tuotteet ja tuotepakkaukset. Palautettavien tuotteiden ja tuotepakkauksien tulee olla olennaisesti samassa kunnossa kuin niitä vastaanotettaessa.

Viallisen tai väärän tuotteen palauttaminen

Jos saamasi tuote on virheestämme johtuen viallinen tai väärä, voit palauttaa tuotteen veloituksetta asiakaspalautustunnuksellamme. Tarkemmat ohjeet saat ottamalla meihin yhteyttä.

Kun olemme vastaanottaneet ja käsitelleet palautuksen, lähetämme sinulle korvaavan tuotteen veloituksetta. Jos korvaavaa tuotetta ei ole saatavilla, palautamme tuotteen hinnan postikuluineen käyttämällesi maksutavalle. Jos tilauksesi on sisältänyt myös muita tuotteita, palautamme takaisin vain palauttamasi tuotteen hinnan.

Tuotteen vaihtaminen tai palauttaminen

Mikäli saamasi tuote ei ole viallinen tai meidän virheestämme johtuen väärä, ja haluat palauttaa tai vaihtaa sen toiseen tuotteeseen, tulee asiakkaan itse maksaa palautuksesta tai vaihdosta aiheutuvat postikulut. Tällöin palautat siis omakustanteisesti tilaamasi tuotteen meille. Kun olemme käsitelleet palautuksesi, palautamme tuotteen hinnan ja tilauksen postikulut käyttämällesi maksutavalle. Jos tilauksesi on sisältänyt myös muita tuotteita jotka päätät pitää, palautamme takaisin vain palauttamasi tuotteen hinnan.

Palautukset tulee lähettää seuraavaan osoitteeseen:

Touhotin / Tajeti Company Oy
Sillankorvankatu 15 B
05810 Hyvinkää

Voit palautuksen jälkeen tilata halutessasi normaaliin tapaan uuden tuotteen verkkokaupastamme.

Takuu

Tuotteillamme on takuu valmistusvirheiden osalta. Tarkastathan vastaanotettuasi tuotteet että ne ovat ehjät ja muutoin hyvässä kunnossa. Jos tuotteellesi on käynyt jotain, tai muuten epäröit jotain, ota meihin rohkeasti yhteyttä.

Verkkokaupassa näkyvät hinnat

Sopimus tuotteen tilauksesta tehdään tilaushetkellä voimassa olevien hintojen mukaisesti. Poikkeukselliset hinnat (kuten erikoistarjoukset) ilmenevät verkkokaupan tuotelistauksesta tai yksittäisen tuotteen esittelysivulta.

Pidätämme oikeuden hintojen muutoksille milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta. Hintojen muutokset koskevat vain niitä tilauksia, jotka ovat tehty hintojen muutoksien jälkeen.

Pidätämme oikeuden peruuttaa toimittamattomien tuotteiden lähetys, mikäli verkkokaupassa on esiintynyt näiden tuotteiden osalta ilmeinen hintavirhe.

Rekisteröityminen

Tilausta tehdessä käyttäjätilin rekisteröiminen on täysin vapaaehtoista. Rekisteröimällä käyttäjätilin voit kuitenkin esimerkiksi katsoa nykyisiä ja edellisiä tilauksiasi.

Tietosuoja

Olemme sitoutuneet asiakkaidemme tietojen turvalliseen suojaamiseen ja säilyttämiseen. Voit lukea tarkemmin tietosuojakäytännöistämme tietosuojaselosteestamme.

Riitatilanteet

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).