Tietoa meistä

Touhotin.fi -verkkokaupan takaa löytyvät Hyvinkääläiset perheyrittäjät Tuire-Sini ja Miika. Touhottimen historia yltää aina vuoteen 2013, jolloin Tuire-Sini, vielä silloisen nimen Drakoni alla, alkoi valmistamaan erilaisia eläinten käyttötuotteita. Vuonna 2020 Touhotin keskittyi tarjoamaan kokonaisvaltaisesti jyrsijöiden kasvattamiseen ja harrastamiseen liittyviä tarvikkeita.

Tuire-Sini innostui jyrsijöistä jo teini-ikäisenä. Lemmikkeinä on vuosien varrella ollut kaikenkarvaisia ja muutama karvatonkin. Lähinnä Tuire-Sinin sydäntä ovat kääpiöhamsterit, hiiret, okahiiret ja perpallidukset.

Touhotin pyrkii tarjoamaan pienille ja ihanille jyrsijöille kaiken tarvittavan saman katon alta. Palvelemme mielellämme myös kasvattajia, joilla tuotemäärät esimerkiksi ruokavalikoimassa ovat suurempia.

Touhotin on suomalainen tuotemerkki, jonka omistaa perheyrityksemme Tajeti Company Oy.

Touhottimen (epävirallinen) hallitus

Haluamme Touhottimen olevan ennen kaikkea lemmikkien asialla ja siksi olemmekin valinneet Touhottimelle oman hallituksen.

Renttu, puheenjohtaja
Persialainen uroskissa, Mustasavu s.2017

Renttu on totinen ja itsevarma setä, joka hoitaa hommansa järjellä eikä peittele mietteitään.

Ruusu, sihteeri
Persialainen naaraskissa, Kilpikonna s.2018

Ruusu on spontaani, idearikas ja aina mukana, kun jotain tapahtuu. Tämä hieman yli kolme kiloa painava neitokainen tosin luulee usein olevansa ainakin 86-kiloinen tanskandoggi, mikä pitää kyllä hyvin pojat ojennuksessa.

Herra Moka, toimitusjohtaja
Okahiiri, uros, s.2019

Herra Moka on varsin kekseliäs, välillä ehkä hieman liikaakin aikaansaava ja hyvin helposti mukaan lähtevä kaveri, jolta ei ideat lopu kesken. Siksipä hän sopiikin mainiosti porukkamme keulakuvaksi.

Stepa, rahastonhoitaja
Venäjänkääpiöhamsteri eli talvikko, uros, s.01/2020

Stepa on utelias ja ehkä hieman jopa ahne. Mitä ikinä ympärillä onkaan menossa, on Stepa salamana paraatipaikalla tutkimassa tapahtumia.

Suffeli, jäsen
Venäjänkääpiöhamsteri roborovski, naaras, s.01/2020

Suffeli osaa tekemisen meiningin, jollei muutoin, niin pinkomalla uskomattomalla vauhdilla paikasta toiseen. Ehkä siihen on syynsä ettei Suffelille ole tarjottu sen enempää tekemistä, sillä kun tuppaa tuo mielenkiinto loppumaan nopeasti.

Kiilu, jäsen
Kesyhiiri, uros, s.01/2020

Kiilu on hiljainen ja itsekseen viihtyvä herra. Hän kyllä seurailee muiden tekemisiä, mutta ottaa yleensä nämä hallitushommat melko leppoisasti.

Hallituksemme on päivisin vapautettu työtehtävistä, jolloin hallituslaisemme nauttivatkin kotioloista sillä aikaa, kun palvelijat hoitavat yrityksen toiminnan liiketiloissa. Hallituksen jäsenet käyvät tottakai välillä toimistolla morjestamassa työntekijöitä ja tarkastamassa, että hommat sujuvat kuten on sovittu.

Tuire-Sini

Touhotin, Yrittäjä

Tuire-Sini on ollut yrittäjä jo kymmenen vuoden ajan, toimien pääasiassa käsityöalalla. Hän on myös itse kokenut käsityöläinen ja blingiä rakastava persoona. Nimen takana häärii kolmekymppinen nainen ja kolmen lapsen äiti. Perhe on hänen suurin tuki ja turva, joka jaksaa kannustaa yrittämisen uralla. Tuire-Sini on luova, kekseliäs ja omapäinen yrittäjä, joka haluaa erityisesti luoda tuotteita käyttöön – avuksi ja iloksi.

Miika

Touhotin, Yrittäjä

Miika ei ehkä aavistanut useiden tietotekniikka-alan työvuosien jälkeen hyppäävänsä käsityöalalle häärimään. Vankka kokemus on kuitenkin ollut omiaan viemään yhteistä tarinaa eteenpäin tämän päivän digitaalisessa ympäristössä. Tästä rakastavasta aviomiehestä ja kolmen lapsen isästä on tullut myös varsin näppärä käsillä puuhastelija.

Yrityksemme tiedot

Sähköposti: info@touhotin.fi
Puhelin: 044 491 5611
Postiosoite:
Touhotin / Tajeti Company Oy
Talvisillankatu 15 B 10
05860 Hyvinkää
Y-tunnus:  2913211-1