Jyvis Gerbiili

2,90 59,00 

Jyvis Gerbiili on gerbiileille ja hyyrille suunnattu täysrehusekoitus, jossa on pyritty huomioimaan näiden monipuolinen ruokavalio. Sekoituksen kehittelyyn on osallistunut useita kasvattajia taataksemme optimaalisen koostumuksen.

Keskeiset valmistusaineet: Kaura, ohra, vehnä, herne, jauhomato, maapähkinä, koirannappula, hirssit, maissi, porkkana, mungopapu, sinimailanen, durrat, auringonkukansiemen.

Seos sisältää maapähkinää. Jos olet allerginen maapähkinälle, otathan meihin yhteyttä niin tehdään pähkinätön seos.

Pyrimme käyttämään mahdollisuuksien mukaan suomalaisia raaka-aineita. Mikäli jokin raaka-aine on vaikeasti saatavilla, saatamme tehdä pieniä muutoksia seokseen, säilyttäen kuitenkin viitteelliset ravintoarvot lähes samoina.

Ravintosisältö /kg: proteiini 16%, rasva 6%, kuitu 9%, kalsium 0,95%, fosfori 0,45%, magnesium 0,25%, A-vitamiini 8900-9500 KY, D3-vitamiini 1300-1700 KY, E-vitamiini 60-70mg.

Tuotetunnus (SKU): JYVIS-GER Osastot: , , , , ,

Jyvis on Suomessa valmistettu täysrehuseos, joka palvelee harrastajia järkevällä hinnalla ja laadukkailla materiaaleilla.

Jyvis-seokset ovat kehitetty yhdessä kasvattajien kanssa ja niissä on käytetty huolellisesti valittuja, eläimelle kaikki tarpeelliset ravinteet sisältäviä ruoka-aineksia.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Määrä

500g, 1kg, 5kg, 10kg, 15kg, 20kg