Jyvis Kääpiöhamsteri

3,40 68,00 

Jyvis Kääpiöhamsteri on kääpiöhamstereille suunnattu täysrehusekoitus, jossa on pyritty huomioimaan kääpiöhamsterin monipuolinen ruokavalio.

Seoksessa on huomioitu esimerkiksi diabetes-riskin omaavat eläimet seoksen alhaisemmalla sokerin määrällä. Kääpiöhamsterit tarvitsevat paljon laadukasta proteiinia ja Jyvis Kääpiöhamsteri -seos tarjoaakin optimaalisen proteiinin määrän.

Keskeiset valmistusaineet: Kaura, ohra, vehnä, herne, jauhomato, maapähkinä, koirannappula, hirssit, maissi, porkkana, mungopapu, sinimailanen, durrat, auringonkukansiemen.

Viitteelliset ravintoarvot:

Proteiini 18,0%
Raakarasva 6,0%
Kuitu 10,0%
Kalsium 0.69%
Fosfori 0.56%

Seos sisältää maapähkinää. Jos olet allerginen maapähkinälle, otathan meihin yhteyttä niin tehdään pähkinätön seos.

Pyrimme käyttämään mahdollisuuksien mukaan suomalaisia raaka-aineita. Mikäli jokin raaka-aine on vaikeasti saatavilla, saatamme tehdä pieniä muutoksia seokseen, säilyttäen kuitenkin viitteelliset ravintoarvot lähes samoina.

Tuotetunnus (SKU): JYVIS-KAA Osastot: , , ,

Jyvis on Suomessa valmistettu täysrehuseos, joka palvelee harrastajia järkevällä hinnalla ja laadukkailla materiaaleilla.

Jyvis-seokset ovat kehitetty yhdessä kasvattajien kanssa ja niissä on käytetty huolellisesti valittuja, eläimelle kaikki tarpeelliset ravinteet sisältäviä ruoka-aineksia.

Lisätiedot

Määrä

500g, 1kg, 5kg, 10kg, 15kg, 20kg