Jyvis Kesyrotta

3,19 69,90 

Uusi, entistä ravitsevampi koostumus!

Kotimainen Jyvis Kesyrotta on laadukas ja kokonaisvaltainen jyväpohjainen ruoka kesyrotille.

Jyvis-täysrehuissa on tarkkaan laskettu optimaalinen koostumus rasvan, proteiinin ja kuidun osalta, pitäen sokereiden määrä riittävän alhaalla. On myös tärkeää, että eläin saa sopivan määrän vitamiineja sekä kivennäis- ja hivenaineita ruoasta. Jyvis-täysrehuissa on huomioitu kaikki nämä ravintotarpeet eri jyrsijälajit huomioiden.

Ruokaa kannattaa antaa yleensä kerran päivässä ja seurata, että eläin syö sen mahdollisimman kokonaan, jotta se saa ruoasta kaikki tarvitsemansa ravinteet. Jos ruokaa on tarjolla liikaa, eläin voi alkaa keräämään painoa, mikäli pikkuinen popsii ensisijaisesti kaikki rasvaiset herkut suuhunsa.

Jyvis-täysrehut valmistetaan Hyvinkäällä käyttäen pääasiassa kotimaisia raaka-aineita. Pieni määrä ainesosista tulee muista EU-maista. Jyvis-täysrehut eivät sisällä säilöntäaineita eikä muita lisäaineita.

Ruoalle annetaan parasta ennen -päiväys noin kymmenen viikon päähän, jonka aikana sen ravintoarvot pysyvät ilmoitetulla tasolla. Voit jatkaa ruoan syöttämistä myös parasta ennen -päiväyksen jälkeen, mutta huomioi, että tällöin jotkin ravintoarvot, erityisesti vitamiinien ja hivenaineiden pitoisuudet, voivat alkaa laskea. Voit parantaa ruoan säilyvyyttä pakkaamalla sen ilmatiiviisti ja säilyttämällä kuivassa paikassa suojassa valolta.

Jyvis Kesyrotta ei sisällä soijaa.

Saatavana myös pähkinätön seos, jonka proteiinin ja rasvan määrä korvattu muista lähteistä.

Keskeiset valmistusaineet: Kaurajyvä, ohranjyvä, kuivattu jauhomato, porkkanahiutale, kuorittu maapähkinä, keltainen hirssi, valkoinen hirssi, punainen hirssi, punainen durra, kanariansiemen, koirannappula, vehnä, hernehiutale, murskattu maissi, maissihiutale, mungopapu, merilevä, vitamiinit, kivennäisaineet, hivenaineet.

Ravintosisältö /kg: proteiini 16,4%, rasva 5,9%, kuitu 9,0%, kalsium 0,69%, fosfori 0,43%, magnesium 0,24%, A-vitamiini 6600KY, D3-vitamiini 1200KY, E-vitamiini 70mg.

P.S. Kiinnostaako isompi satsi kerrallaan? Voit tulla noutamaan suurempia eriä myös sovittaessa suoraan varastoltamme Hyvinkäältä, hyvien kulkuyhteyksien varrelta.

Jyvis on Suomessa valmistettu täysrehuseos, joka palvelee harrastajia järkevällä hinnalla ja laadukkailla materiaaleilla.

Jyvis-seokset ovat kehitetty yhdessä kasvattajien kanssa ja niissä on käytetty huolellisesti valittuja, eläimelle kaikki tarpeelliset ravinteet sisältäviä ruoka-aineksia.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Sisältö

Normaali, Pähkinätön

Määrä

500g, 1kg, 3kg, 5kg, 10kg, 15kg, 20kg