JR21481 JR Viljaton Kääpiökanin Yrtit 5l

14,00 

JR Farm Grainless -tuotteet on suunniteltu eläintemme parhaaksi. Ne ovat täysin viljattomia ja sisältävät kaikki tärkeät raaka-aineet luonnollisen ruokavalion takaamiseksi.

Jr Farm Viljaton yrtit on tehty useista pitkä kuituisista heinistä ja yrteistä, mikä yhdessä kasvisten ja kukkien kanssa muodostaa optimaalisen ravinnollisen pohjan terveelliseen elämään.

Ruokintasuositus:

Täytä ruokakippo uudelleen vasta kun se on lähes tyhjä. Lisää ruokaa vain sen verran mitä eläin pystyy syömään kokonaan 24 tunnin aikana. Viljattomassa ruokinnassa on aina oltava riittävästi puhdasta vettä ja heinää tarjolla.

Ainekset :

Timotei, hernehiutale, porkkana, härkäpapuhiutaleita, pellavansiemen, palsternakka, piparminttu, nokkonen, fenkolinsiemen, nokkonen, heinäratamo, kehäkukka, punajuuri, fenkoli, pähkinäpuu, nokkosen juuret, melissa, koivunlehti, vadelmanlehti, voikukka, musta kumina, kamomilla, kurkkuviipaleet, kesäkurpitsaviipaleet

Lisäaineet :

Ravitsemukselliset lisäaineet : Vitamiinit :A 13000 IU , C 250 mg, D ³ 900 IU , E 80 mg

Ravintoaineet :

Proteiini 15,7% , rasvapitoisuus 4,4% , raakakuitu 19,5%, hehkutusjäännös 6,4% , kalsium 4685 mg/kg , fosfori 2785 mg/kg, natrium 980 mg/kg

 

Tuotteen toimitusaika on 1-2 arkipäivää.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): P1-21481 Osastot: , ,